Επιστροφές

Πολιτική επιστροφών

 

Επιστροφή Προϊόντων

Στην προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών για τα προϊόντα που επιλέγουν από τη Glavas Lingerie, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών,   εκτός εσωρούχων τύπου σλιπ ή μπόξερ και κάλτσες για λόγους υγιεινής, για την ανταλλαγή τους με άλλα προϊόντα.

Η επιστροφή του προϊόντος είναι ΔΩΡΕΑΝ για την πρώτη φορά μέσω της εταιρίας ELTA Courier που συνεργαζόμαστε.Εάν το στείλετε με οποιαδήποτε άλλη εταιρία εκτός της συνεργαζόμενης ELTA Courier θα επιβαρυνθείτε με όλο το κόστος της επιστροφής .Βασική προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, στην αρχική του συσκευασία και να μην έχει επέλθει καμία φθορά σε αυτό.

 

Επιστροφή σε κατάστημα  GlavasLingerie

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε μέσω e-shop στο κατάστημα GlavasLingerie :Θησέως 136 Καλλιθέα, τηλ.2109567198.

 

Διαδικασία Επιστροφής:

 1. Επικοινωνείτε με email στο glavas.lingerie@gmail.com ή στο τηλέφωνο: 2109567198 προκειμένου να εγκριθεί η επιστροφή σας.
 2. Συμπληρώνετε το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στο δέμα της αποστολής σας.

 

Όροι Επιστροφής

Οι παρακάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή της παραγγελίας:

 • Η αίτηση επιστροφής ή ανταλλαγής δεν υπερβαίνει τις 14 εργάσιμες από την ημερομηνία παράδοσης βάσει των εγγράφων παραλαβής.
 • Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς σημάδια φθοράς, λερώματα και κατάλληλα για μεταπώληση.
 • Όλα τα προϊόντα πρέπει να φέρουν όλες τις ετικέτες και τα συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχαν κατά την αγορά τους καθώς και τη συσκευασία που τα συνόδευε.
 • Όταν παραλάβετε τα προϊόντα, αναγνωρίζουμε ότι θα δοκιμαστούν για να επιβεβαιώσετε ότι ικανοποιούν τις προσδοκίες σας.
 • Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει το συμπληρωμένο έντυπο επιστροφής μέσα στο πακέτο.
 • Εφόσον το προϊόν και η διαδικασία επιστροφής πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε να αποστείλετε τα προϊόντα στη εταιρία και να τα ανταλλάξετε με άλλα, ή να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων.
 • Σε περίπτωση μη τήρησης των όρων, η Glavas Lingerie διατηρεί το δικαίωμα να μη δεχτεί την επιστροφή.
 • Ο πελάτης έχει πάντα την απόλυτη ευθύνη της αποστολής του προϊόντος στη διεύθυνση που αναγράφεται στο Δελτίο Επιστροφής, καθώς η Glavas Lingerie ως παραλήπτης, αδυνατεί να αναζητήσει το δέμα σε οποιαδήποτε μεταφορική.
 • Διατηρείτε την ευθύνη να φτάσουν τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα στη Glavas Lingerie , γι’ αυτό και σας προτείνουμε να επιλέξετε υπηρεσία ταχυμεταφορών.
 • Η Glavas Lingerie δεν ευθύνεται για εμπορεύματα που χάνονται κατά την επιστροφή.
 • Δεν γίνονται επιστροφές σε εσώρουχα (σλιπ ,μπόξερ) και κάλτσες για λόγους υγιεινής.

 

 

Shopping Cart
Scroll to Top